آراد برندینگ
خانه / اسانس اسطوخودوس / نمایندگی اسانس اسطوخودوس خوشبو
نمایندگی اسانس اسطوخودوس خوشبو

نمایندگی اسانس اسطوخودوس خوشبو

نمایندگی اسانس اسطوخودوس خوشبو چگونه داده می شود؟ و به چه طریقی استخراج می شود؟

اول از همه باید با گیاه اسطوخودوس آشنا شد. این گیاه با نام علمی لاواندا دارای برگ های باریک و گل های رنگی آبی مایل به بنفش دارد. اسطوخودوس بسیار خوشبو هست و اسانس آن در صنایع دارویی و آرایشی و بهداشتی استفاده می گردد. روش استخراج اسانس اسطوخودوس از طریق تقطیر انجام می شود و شاخه های گل دار آن دارای 1 تا 3 درصد اسانس بوده و در ترکیبات گونه های مختلف متفاوت می باشد. برای نمایندگی اسانس اسطوخودوس می توان از طریق همین سایت اقدام کرد.

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
راحله طاهري فرد
راه هاي ارتباطي:
شماره موبايل: 09133623924
پست الکترونيکي: taherifar.r91@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش انواع اسانس اسطوخودوس طبیعی

فروش انواع اسانس اسطوخودوس طبیعی چگونه صورت می گیرد؟ برای بدست آوردن اسانس طبیعی باید …

معرفی تاجران بازار تهاتر ايران آموزش تجارت